A Esser el servei, més que una atenció, és una vocació

Un món de serveis per atendre els nostres visitants de manera òptima

Esser és un concepte d’estació de servei proper, humà, modern, on la qualitat va més enllà dels productes perquè el que ens interessa, sobretot, és la qualitat humana.
Rentat de vehicles
Assecatge i Aspiració
Recàrrega elèctrica
Gasoil B a domicili
Targeta de client
Hotel
Restaurant
Botiga

Gasolinera
Disposem de combustibles de màxima qualitat garantida: gasoil, extra dièsel, gasolina sense plom de 95 i de 98.

Rentat de vehicles
Oferim un servei de rentat manual o automàtic respectuós amb el medi ambient i utilitzant els millors productes per cuidar la carrosseria.

Assecatge i Aspiració
Perquè els nostres clients puguin donar un toc especial a la neteja del seu cotxe, en un espai ampli i amb molts punts de servei.

Recàrrega elèctrica
Punts de proveïment d'energia per a vehicles elèctrics, un servei amb totes les proteccions que garanteixen una plena seguretat.

Gasoil B a domicili
Disponible per a particulars i empreses, per a calefacció, agricultura o indústria. Un servei diari de qualitat i molt eficient.

Targeta de client
Permet acumular punts, obtenir descomptes directes i gaudir de serveis i promocions exclusius.

Hotel
En unes instal·lacions construïdes recentment, disposa d'habitacions funcionals, còmodes i ben equipades.

Restaurant
A l'Estació de Servei de Lloret de Mar. Presenta una oferta de plats de menú i servei a la carta amb productes frescos i de proximitat.

Botiga
Un minimarket que posa a disposició dels nostres visitants un ampli assortiment de productes d'alimentació, begudes, recanvis d'automòbil, premsa, etc.

El nostre blog, al dia amb Esser

Nou servei de Laundry a Esser Lloret de Mar

Ja el tenim aquí! A partir d'ara ja pots venir a rentar i a assecar la roba a Esser Lloret de Mar. No és un servei de laundry qualsevol, comptem amb una maquinària d'última generació que accepta pagament amb targeta (hi ha serveis que necessiten fitxa). Dins el preu...

read more

L’ús de l’smartphone a les carreteres

Cada vegada és més freqüent que els conductors consultin el seu smartphone mentre estan en plena conducció. Vivim en un món interconnectat i rebem una bestiesa de notificacions cada dia. Tot això suposa un gran perill a les carreteres espanyoles, on cada vegada hi ha...

read more

Gratis, un rentat especial!!

Aquesta és la nova promoció d'Esser. Una promoció brillant, brillant creada perquè els nostres clients disposin d'un rentat gratuït al nostre túnel WashTec. Aquest rentat incorpora la tecnologia Acrylionic, una fórmula patentada que resulta millor que la cera perquè...

read more

Si vol contactar amb nosaltres per conèixer millor els nostres serveis, accedir a les promocions, sol·licitar la nostra targeta, etc., estarem encantats d’atendre’l.

ESSER LLORET DE MAR
Avinguda Alegries, 89-91
17310 LLORET DE MAR (Girona)
Tel. 972 363 854
esserlloret@esser.cat

ESSER PINEDA DE MAR
C. Llebeig, 1-7
08397 PINEDA DE MAR (Barcelona)
Tel. 937 626 807
esserpineda@esser.cat