Estació de Servei

Lloret de Mar

Estació de Servei

Pineda de Mar

Vocació de Servei

Sabem que molts grans i petits viatges comencen a la nostra estació de servei, per això volem que el tracte sigui pròxim, humà i que la qualitat vagi més enllà dels nostres productes, perquè el que ens interessa, sobretot, és la qualitat humana. Treballem perquè els nostres visitants assaboreixin un temps de descans i de tranquil·litat en un entorn amigable i en el qual totes les necessitats estiguin cobertes i així col·laborar en què el seu viatge sigui més fàcil i feliç.

Els nostres Combustibles

DISPOSEM DE COMBUSTIBLES DE MÀXIMA QUALITAT GARANTIDA

Tots els nostres combustibles són segurs per al seu motor ja que se’ls aplica un doble filtrat, un a la terminal on es carrega el camió de distribució i un altre a l’assortidor en repostar. Li convidem a veure el nostre vídeo explicatiu que l’ajudarà a evitar problemes relacionats amb apurar massa el dipòsit de combustible.

Descubreix l’App d’Esser

Descarrega’t la nostra App

L’opinió dels nostres clients
{

Me gusta mucho el servicio de esta estación, son amables, próximos y dan asistencia siempre.

5
Xavier Miralles
{

Buen precio, además cuenta con servicio de lavandería y lavado de coches. La zona genial, tiene un Aldi al lado que viene bien.

5
Xavier Miralles
{

¡Fantástico servicio! El trato siempre es agradable y tienen todo lo que necesito. Me la recomendó un amigo, y ahora será mi estación habitual.

4
José Manuel
Un servei de qualitat perquè només et preocupis de gaudir del viatge

Al dia amb el nostre Blog

MOLT MÉS QUE COMBUSTIBLES DE QUALITAT

Volem apropar-nos a vostè per a fer-li arribar informació útil en temes d’actualitat i que estigui al dia de les nostres promocions i novetats.

Novetats en la legislació de la DGT 2022

Novetats en la legislació de la DGT 2022

Amb el nou any tenim novetats en la normativa regulada per la DGT. Encara que es va acceptar en 2021 serà al març quan entrin en vigor aquestes mesures. A continuació et comptem totes les novetats i conseqüències...

read more
Quins avantatges tenen els cotxes elèctrics?

Quins avantatges tenen els cotxes elèctrics?

Cada vegada estan més presents en la nostra vida els vehicles elèctrics. Pels nostres carrers ja podem veure conviure bicicletes elèctriques, patinets i cotxes elèctrics. Si tens aquest tipus d’automòbil o estàs...

read more