Estació de Servei

ESSER Lloret de Mar

Estació de Servei

ESSER Pineda de Mar

Estació de Servei

Lloret de Mar

Estació de Servei

Pineda de Mar

Vocació de Servei

Sabem que molts grans i petits viatges comencen a la nostra estació de servei, per això volem que el tracte sigui pròxim, humà i que la qualitat vagi més enllà dels nostres productes, perquè el que ens interessa, sobretot, és la qualitat humana. Treballem perquè els nostres visitants assaboreixin un temps de descans i de tranquil·litat en un entorn amigable i en el qual totes les necessitats estiguin cobertes i així col·laborar en què el seu viatge sigui més fàcil i feliç.

Els nostres Combustibles

DISPOSEM DE COMBUSTIBLES DE MÀXIMA QUALITAT GARANTIDA

Tots els nostres combustibles són segurs per al seu motor ja que se’ls aplica un doble filtrat, un a la terminal on es carrega el camió de distribució i un altre a l’assortidor en repostar. Li convidem a veure el nostre vídeo explicatiu que l’ajudarà a evitar problemes relacionats amb apurar massa el dipòsit de combustible.

Descubreix l’App d’Esser

Descarrega’t la nostra App

L’opinió dels nostres clients

{

Me gusta mucho el servicio de esta estación, son amables, próximos y dan asistencia siempre.

5
Xavier Miralles
{

Buen precio, además cuenta con servicio de lavandería y lavado de coches. La zona genial, tiene un Aldi al lado que viene bien.

5
Xavier Miralles
{

¡Fantástico servicio! El trato siempre es agradable y tienen todo lo que necesito. Me la recomendó un amigo, y ahora será mi estación habitual.

4
José Manuel
Un servei de qualitat perquè només et preocupis de gaudir del viatge

Al dia amb el nostre Blog

MOLT MÉS QUE COMBUSTIBLES DE QUALITAT

Volem apropar-nos a vostè per a fer-li arribar informació útil en temes d’actualitat i que estigui al dia de les nostres promocions i novetats.

Com es desglossa el preu de la gasolina?

Com es desglossa el preu de la gasolina?

Avui dia, el preu de la gasolina i totes les activitats diàries que requereixen de l'ús de l'electricitat s'ha convertit en un dolor de butxaca per als espanyols. Però Què és realment el que provoca aquesta alça en el...

read more