En aquest article t’explicarem tot el que fà esser en quant a sostenibilitat, com la concebem i com l’abordem. 

El compromís que tenim amb el planeta i els qui hi viuen. L´Estació de Servei Esser té un compromís amb el futur d´aquest món.

Què és una estació de servei sostenible?

En l’Estació de servei Esser (https://www.esser.cat/) concebem com una estació de servei sostenible aquella que té com un dels seus principals reptes aconseguir una mobilitat sostenible íntegrament.

Sabem que les estacions de serveis juguen un paper crucial en aquest procés, és per això que el nostre objectiu és incentivar al fet que els nostres clients optin per alternatives de mobilitat més ecològiques i proveir combustibles alterns, com a energia renovable o derivats del petroli.

Què fem per ser una estació de servei sostenible?

A Esser posem a disposició dels nostres clients energia renovable a través del nostre servei de càrrega elèctrica. Així també, a la nostra estació de servei produïm la nostra pròpia energia renovable ja que el sostre de la nostra estructura està composta de panells solars.

Servei de recàrregues elèctriques

En l’estació de servei *Esser Lloret disposem de punts de recàrrega ultra-ràpida per a cotxes elèctrics, ja que l’ús d’aquesta energia en els vehicles contamina molt menys en la seva conducció al no produir emissions de C02 en l’atmosfera.

Contribuïm amb la mitigació de gasos d’efecte d’hivernacle que ocasionen el canvi climàtic proveint als vehicles amb energia renovable.

En *Esser incentivem a l’ús de cotxes elèctrics, és per això que brindem tot l’indispensable per al subministrament de recàrregues elèctriques dotats d’una moderna tecnologia que implementa els més avançats sistemes per a fer que el proveïment de carburant sigui completament segur.

La transició a la mobilitat sostenible és clau en aquests espais si volem fer més saludable el nostre Planeta.

Panells solars

Avui dia, la forta onada de calor que colpeja Europa, producte de l’efecte d’hivernacle, està ocasionant serioses repercussions en el nostre planeta, com a temperatures extremes, incendis forestals, defuncions per cops de calor en animals i persones, és per això que considerem imprescindible que totes les empreses comptin amb polítiques de protecció del medi ambient per a apallissar la deterioració del nostre planeta en el futur.

Sense lloc a dubte, el sol és una font d’energia summament poderosa que l’ésser humà ha d’aprofitar el màxim possible, des de l’Estació de Servei *Esser aportem el nostre granet de sorra per a contribuir a cura del medi ambient mitjançant la instal·lació de panells solars en els sostres de les nostres instal·lacions.

D’aquesta manera, generem la nostra pròpia energia lliure de contaminació i aprofitem els beneficis de l’energia solar per al medi ambient.

Per què triar estacions de servei sostenibles?

Per a impulsar i incentivar a la *concientización de la cura del medi ambient com a via per a lluitar contra el canvi climàtic.

Una estació de servei sostenible és una empresa èticament correcta i amb compromís amb el medi ambient. A continuació, Avantatges de les estacions de serveis sostenibles

Zero emissions de CO₂

Fer ús d’energies renovables per a produir electricitat que proveeixen a les estacions de càrrega, són canvis que aporten beneficis per al medi ambient, ja que l’ús d’aquestes energies produeix zero emissions de CO₂ en la conducció dels cotxes elèctrics.

Estalvi i optimització de la capacitat energètica

L’energia elèctrica és molt més econòmica que el combustible, la qual cosa permet als clients generar estalvis significatius en comparació amb els cotxes convencionals, així mateix, és possible aprofitar la capacitat màxima energètica en cada recàrrega

No contaminant

L’ús de l’energia solar en les estacions de servei no emet emissions contaminants a l’aire, com a conseqüència, millora la qualitat de l’aire respirat. L’energia solar tampoc contamina o genera residus en l’aigua, un factor molt important per a preservar els ecosistemes marins.

A diferència de l’energia solar, l’energia elèctrica convencional s’obté mitjançant la crema de combustibles fòssils i mitjançant reaccions nuclears, és per això que s’emeten emissions summament contaminants a l’aire, perjudicials per al medi ambient i la nostra salut. La contaminació en l’aire pot provocar greus malalties com a problemes respiratoris, problemes en el cor, càncer, malalties a la pell i més.

és inesgotable i renovable

L’energia solar és una font inesgotable d’energia natural que està a tot el món, a diferència de l’energia convencional de combustibles fòssils com el carbó o el petroli que, avui dia escassegen, ocasionant guerres entre països per l’apropiació de terres petrolieres.

no genera residus

La nostra estació de servei utilitza energia renovable lliure de residus contaminants, l’energia convencional genera residus nuclears que són molt cars de gestionar i presenten un gran risc per al medi ambient i la salut de les persones.

Competitiva

Les estacions de servei que utilitzen l’energia solar són molt més econòmiques que les que només ofereixen i utilitzen energia convencional (carbó, petroli), l’ús de l’energia solar ha reduït els costos significativament en el sector empresarial i industrial.

Segueix el nostre blog i segueix informat.