El concepte de la tecnologia ha canviat totalment en els temps que vivim. Avui dia, la tecnologia creix de manera exponencial. No és el mateix el descobriment de la roda, o el primer carro construït tirat a cavalls, que van passar segles per a desenvolupar-se, que l’evolució que han fet els cotxes en l’últim segle.

Sabies que el primer cotxe de Ford tenia una velocitat màxima de 20 km/h?

Des de 2017 que ja estem veient el que seran els cotxes en un pròxim futur. I és que ja s’estan comercialitzant cotxes elèctrics amb 0 emissions, i aquests poden recórrer de mitjana uns 300 o 400 km sense necessitat de recarregar-se. Una de les idees del cotxe del futur és evitar els embussos i accidents gràcies a la tecnologia punta, que ajudi a tots els vehicles a mantenir una distància de seguretat, i en cas d’accident frenin tots els vehicles alhora de manera automàtica.

Els cotxes conduiran amb pilot automàtic en les anomenades smart cities, sense necessitat que hagis de conduir.

Interessant? Això no és tot. Mitjançant el reconeixement facial, el cotxe sabrà els teus gustos i preferències, com per exemple quina és la temperatura ideal per a tu, la teva cançó preferida, si el vol que agafaràs va amb retard… El que és segur, és que cada vegada hi haurà menys cotxes propis i més cotxes compartits, tendència que ja es comença a veure amb el carsharing.

Cotxes voladors del futur

Sabies que ja existeixen diversos models de cotxes voladors? Empreses com Uber i Google ja estan començant amb proves en ciutats com Dallas i Dubai. Encara que per a comercialitzar-los encara faltaria remodelar les ciutats perquè estiguin òptimes per a aquesta mena de vehicles.

T’imagines sortir d’un embús amb el teu cotxe volador? Seria una alegria per a molts!

Cotxes del futur 2050

Anem a un futur més pròxim, l’any 2050. La previsió dels vehicles del futur l’any 2050 és que seran 100% elèctrics, no tindran conductor i podràs canviar-li el color de la carrosseria simplement prement un botó.

En el cotxe del futur podràs llegir un llibre mentre et porta en pilot automàtic o gaudir de la sèrie o pel·lícula que estàs veient.

Pentinar-te o maquillar-te, jugar a jocs de taula… Brutal!

Us deixem aquest vídeo que mostra 10 increïbles cotxes futuristes:

Ja sabeu que en l’estació de servei som fans dels cotxes. A continuació us deixem una llista dels millors documentals i vídeos sobre aquest tema:

  • Megafactorías Supercoches: Pagani
  • Historias en el retrovisor
  • Los coches de lujo de la mafia
  • We are racers
  • Senna
  • Megafactorías Supercoches: Rolls-Royce

Els has vist? Ens n’hem deixat algun? Deixa’ns la teva opinió dels que has vist i si ens n’hem deixat algun en un comentari. Ens encanta llegir-vos!

Per cert, ja que som una gasolinera super guai, passa’t per la promoció que tenim vigent. No et defraudarà.