Són temps difícils, estranys, però a les estacions de servei Esser no perdem l’esperança de que tot tornarà a la normalitat ben aviat. Portem molt temps treballant en dissenyar la nostra pròpia app i per fi ja ho podem anunciar. Ja us podeu descarregar l’app d’Esser!

I això no és tot, per animar-vos i sortir de l’avorriment del confinament, si us la descarregueu participareu automàticament en el sorteig d’una bicicleta mountain bike Rock Rider!

L’app us permetrà accedir al vostre perfil i veure totes les novetats, promocions, descomptes i tot el que gira al voltant de les estacions de servei Esser. Tindreu un espai personalitzat on hi veureu tots els punts que acumuleu en fer compres als nostres establiments, el vostre historial i tot el que podeu bescanviar amb els punts Esser.

És una app molt intuïtiva i de fàcil ús, on, a part de les últimes notícies i novetats d’Esser, també podràs veure el preu del combustible a diari.

Us la podreu descarregar tant a IOS (app store) com a Android (google play). A part, ocupa molt poc espai en el vostre dispositiu mòbil, ja que els continguts estan ubicats al servidor d’Esser. Pel que tot són avantatges!

 La nova app d’Esser té molts  beneficis, de les quals volem destacar les següents:

  • Et permetrà acumular punts de manera fàcil i directa per compres realitzades a les nostres estacions de servei, tant de Lloret de Mar com de Pineda de Mar.
  • Els punts acumulats seran bescanviables per descomptes exclusius, accés a promocions, i molt més.
  • Tindràs accés a totes les promocions i per participar no caldrà omplir les dades.
  • És totalment gratuïta i no té publicitat.
  • Per acumular punts, el personal d’Esser tindrà un lector que escanejarà el vostre ID, i veureu reflexat automàticament a la vostra app com heu obtingut els punts.

Què he de fer si tinc l’antiga targeta de fidelització Esser?

Absolutament res! Ens n’encarreguem nosaltres. Tots els clients que tingueu la targeta de fidelització d’Esser veureu que automàticament s’haurà fet el traspàs dels punts de la targeta a l’app. No haureu de fer cap gestió, ja que en el moment que us registreu a l’app, rebreu una pregunta de si teniu o no la targeta de fidelització.

Apa, tots a descarregar l’app i molta sort per la bici!

Ànims i salut, junts aconseguirem batre al COVID-19.