Mesures sanitàries Esser

En les Estacions Esser prenem les mesures sanitàries necessàries per a seguir les normes de seguretat facilitades pel Ministeri de Sanitat, amb la finalitat de salvaguardar la salut dels nostres treballadors i dels nostres clients i evitar l’expansió del covid-19 en les nostres estacions.

Estem en una nova normalitat que ens exigeix rigor amb les mesures d’higiene i protecció per al correcte funcionament de les nostres estacions, és per això que en la nostra estació de servei hem dissenyat protocols de desinfecció summament estrictes en cadascun dels nostres espais. A continuació, passarem a explicar detalladament en què consisteixen els nostres protocols de desinfecció amb la finalitat que els nostres clients se sentin segurs al fer ús dels nostres serveis.

Protocols de seguretat Esser

sabem que la profunda neteja i desinfecció és essencial, és per això que diàriament realitzem una rutina constant de neteja intensiva en punts sensibles d’ús continu pels nostres clients i treballadors, aquests són els assortidors, taulells, els banys, els pisos, el market tant per fora com per dins, els targeters, datàfons externs i interns, els telèfons, tot l’esmenta’t és desinfectat amb summa cura i rigorosament.

Desinfecciòn Esser
Coronavirus Pandemic. A disinfector in a protective suit and mask sprays disinfectants in house or office. Protection against COVID-19 disease. Prevention of spreding pneumonia virus with surfaces.

Així també, una altra mesura de seguretat que tot el nostre personal ja ha adoptat com a hàbit i que és essencial per a frenar la propagació del virus, és la rentada constant de les mans juntament amb l’ús dels elements de protecció individual com a gel antibacterià, guants d’un sol ús per al proveïment de carburant i a l’interior de la botiga de la nostra gasolinera Lloret de Mar i gasolinera Pineda de Mar l’ús de màscares és obligatori per a tots, així com la correcta ventilació dels ambients amb la finalitat que circuli l’aire i sempre hi hagi aire fresc. És important esmentar que el nostre equip també està capacitat per al correcte desfet després de l’ús dels elements de protecció individual per a evitar la propagació i la contaminació del medi ambient.

Protecciòn individual Esser
Container with alcohol gel, gloves and surgical mask on the light blue background

Per a assegurar el distanciament social, comptem amb mampares/pantalles protectores a les nostres botigues que garanteixen el distanciament necessari per a la protecció del nostre personal i la dels nostres clients. Així mateix, l’aforament en les nostres estacions és limitat i a les nostres botigues estan degudament senyalitzades.

A més, amb la intenció de conscienciar i incentivar la prevenció del contagi als nostres clients, disposem de rètols amb la informació pertinent amb consells/normes per a la correcta protecció i mesures en les nostres estacions.

mamparas sanitarias Esser

Recomanacions als nostres clients

S’aconsella l’ús de guants d’un sol ús en tot moment per a evitar el contacte amb qualsevol superfície encara que les desinfectem amb freqüència. És important usar-los correctament, retirar-los amb cura i seguretat sense tocar la seva part externa i rebutjar-los en el lloc indicat per a això. Evitar sota qualsevol circumstància tocar-se la cara fins a la correcta rentada les mans, després d’això, aplicar-se gel antibacterià-hidroalcohòlic després de pujar al cotxe.

Mentre estiguis repostant en la nostra estació de servei o a l’interior de la botiga de la nostra gasolinera Lloret de Mar i gasolinera Pineda de Mar, no oblidis mantenir els 2 metres de distància amb altres clients i empleats. Així mateix, et recomanem evitar l’ús de monedes o bitllets, ja que en passar per moltes mans, eleva enormement les probabilitats de contagi, és més higiènic i segur el pagament amb targeta, a més ens encarreguem de desinfectar el TPV després d’haver-ne usat amb cada client.

Distancia Social Esser

Aquestes són algunes mesures de seguretat sanitària que estem posant en pràctica en Estacions Esser, garantint la màxima seguretat dels nostres empleats i clients per a atendre’ls amb la mateixa qualitat de sempre.

Units ho superarem!