Si estàs pensant en renovar-te el teu vehicle estem segurs que t’has fet la pregunta de: me’l compro Diesel?, Me’l compro de benzina? La solució està en anar al concessionari de la marca del vehicle que vulguis i llestos. No! El comercial t’informarà segons els seus interessos de venda i comissions, és millor informar-se en el blog de la nostra estació de servei.

Comprar un cotxe gasolina

En general, el que es pensa primer és la marca, el tipus de vehicle i la cilindrada. Un cop es té una idea de l’anterior, un ja va pensant quin tipus de combustible farà servir el seu preuat nou vehicle. sembla que amb les noves lleis a Espanya el motor de gasolina està guanyant força en contra del Diesel (pensem que contamina més) i l’elèctric (encara per sobre de les expectatives d’un ciutadà de classe mitjana).

Motius per comprar un cotxe de gasolina

Cost d’adquisició més econòmic. Strong>

Ideal per conductors que fan pocs quilòmetres strong> a l’any.

L’ assegurança del vehicle strong> és més barata.

La contaminació acústica strong> és menor que la d’un motor dièsel.

Comprar un cotxe Diesel

Quantes vegades hem sentit que el dièsel està morint? Per res. Tants anys regnant en el món del motor i ara les vendes han disminuït a un 30% de matriculacions de nous turismes. És per això que les grans marques de cotxes estan apostant pel Diesel d’última generació. Strong> En uns anys veurem vehicles amb motor dièsel amb un nivell d’emissions menor al d’un de gasolina.

Motius per comprar un cotxe Dièsel

Quan vas a una gasolinera strong>, com pot ser la nostra gasolinera a Lloret de Mar strong> o la gasolinera a Pineda de Mar strong>, el Diesel és més barat que la gasolina.

Un motor dièsel consumeix menys combustible. Strong>

Surt més rendible per als que fan molts quilòmetres a l’any. Strong>

Si t’ha semblat interessant aquest article pots donar la teva opinió més avall en un comentari. Nosaltres ja estem contents que hagis llegit fins aquí i et donarem un petit premi: fes click aquí per consultar les últimes promocions que tenim a les estacions de servei Esser. strong>