Extra dièsel Esser
Entre l’oferta de combustible, a ESSER et podràs proveir d’EXTRA DIÈSEL ESSER,  un combustible dièsel de qualitat superior amb un mínim de sofre en la seva formulació. És un combustible que ajuda a prevenir l’acumulació de dipòsits al motor i que, per tant, redueix el consum de combustible i les emissions contaminants.
Està recomanat per a vehicles d’alt quilometratge, atès que el motor gasta menys a llarg termini, com també per a aquells que es troben en climes freds, ja que millora l’eficiència de l’engegada a temperatures baixes.
L’EXTRA DIÈSEL ESSER està formulat per aconseguir més eficiència de combustió, permet una barreja homogènia del combustible amb l’aire i ajuda els injectors a mantenir-se lliures de dipòsits de carboni. Amb això millorem el rendiment del motor,  aconseguim  una combustió més efectiva, reduïm les emissions de monòxid de carboni i contribuïm a la millora de la qualitat de l’aire.
Altres propòsits de la formulació són millorar la lubrificació, inhibir la corrosió, evitar la creació de cristalls de cera que col·lapsin els filtres, evitar la formació d’escumes i reduir les esquitxades.
L’EXTRA DIÈSEL ESSER té més respecte pel medi ambient.
Disponible a les estacions de serveis ESSER Lloret de Mar i Pineda de Mar.