Volem celebrar amb tu que aquest Nadal serà diferent al de l’any passat. Tot indica que serà un Nadal normal!

Per celebrar la normalitat i que podrem estar amb els nostres estimats, hem decidit convidar-vos a una casa rural amb la família o amics. Per això us proposem guanyar una estada a la casa rural Ca les Barberes de Paüls (Baix Ebre) i també una panera nadalenca.

La casa rural està preparada per a quatre persones amb llar de foc, calefacció, jocs de taula i bicicletes. Són especialistes en menjars casolans i gastronomia de la zona. No us faltarà de res.

Com participar-hi

Si vols participar en el sorteig de l’estada a la casa rural només has de fer el següent:

  • Ves a ESSER Pineda o ESSER LLoret i reposta 40€ de combustible
  • Fes clic al banner de la promoció a l’APP i omple el formulari
  • Guarda el ticket de compra

Pots participar tantes vegades com vulguis entre el 18 de novembre i el 27 de desembre.

Gaudeix d’un entorn únic

Paüls és un bonic poble de 500 habitants on podràs desconnectar oi gaudir de la natura. Podràs passejar per la muntanya i contemplar els camps d’oliveres i garrofers que envolten el poble.

Et recomanem que visitis l’ermita de Sant Roc (a 3km) on hi trobaras un bell paratge amb un salt d’aigua que serveix de font. El més curiós del lloc és que hi ha una gran taula amb 220 pedres per seure i cadascuna és propietat d’una família del poble.

Nosaltres et posem l’estada i l’esmorzar a la casa rural Ca Les Barberes perquè puguis conèixer la història d’aquest indret i tot el que hi amaga.

Guanya una panera de Nadal amb les nostres xarxes

Els nostres perfils de Facebook i Instagram treuen fum. Us volem agraïr el suport que ens doneu a les xarxes amb un regal molt nadalenc: una panera de Nadal!

Guanyar-la és molt fàcil: només has de fer like o seguir-nos entre el 29 de novembre i el 10 de desembre. Així de fàcil!

Bases Legals del sorteig de la panera