El teu punt de trobada
a la Costa Brava

Estació de servei 24h a Lloret de Mar

A les nostres estacions de servei Esser treballem per posar a l’abast dels clients molt més que un servei de proveïment de combustible d’alta qualitat.
Ens impliquem per atendre les necessitats d’un viatjant, d’un conductor, d’una família, d’un professional, amb proximitat i vocació de servei.

Els nostres Serveis a Lloret

AUTOSERVEI 24H

RECÀRREGA ELÈCTRICA

GASOIL B A DOMICILI

BOTIGA DE CONVENIÈNCIA

RENTAT DE VEHICLES

ASSECATGE I ASPIRACIÓ

NETEJA A MÀ

AUTOSERVEI DE BUGADERIA

RESTAURANT

HOTEL

Autoservei 24h

Els carburants que subministrem són d’alta qualitat i microfiltrats. L’Extra Dièsel conté additius que milloren la combustió i el rendiment del motor. Tots a preus molt competitius. Autoservei 24 h.

Recàrrega elèctrica

Disposem de punts de recàrrega ultraràpida per a cotxes elèctrics, dotats d’una moderna tecnologia que implementa els més avançats sistemes per fer que la recàrrega sigui completament segura.

Gasoil B a domicili

Som especialistes en la distribució de gasoil B d’alta qualitat per a particulars i empreses, per calefacció, agricultura o indústria, amb repartiment diari proper i eficient, amb totes les garanties.

Botiga de conveniència

Una zona amigable per gaudir d’un cafè únic, de begudes refrescants, snacks per matar el cuc, pa calent recent sortit del forn, la premsa diària, recanvis i articles per al cotxe…

Rentat manual i automàtic

Una rentada perfecta a pressió manual o automàtic, perquè els nostres clients puguin lluir els seus cotxes com a nous. Sistema d’alta pressió amb dolls atomitzats i elements respectuosos amb la carrosseria.

Assecat i aspiració

A les nostres estacions trobaràs àmplies zones d’aspiració de gran potència i també d’assecatge, tant per a cotxes com per a motocicletes, a on podràs prendre’t el teu temps a rematar la neteja del vehicle.

Neteja de cotxes a mà

Oferim un servei d’alta qualitat cuidant al màxim els detalls. Realitzem una aspiració de tot l’interior, netegem les parts dures del vehicle, catifes, vidres, els marcs de les portes i les llandes de manera manual.

Autoservei de bugaderia

A Esser Lloret trobaràs un autoservei de bugaderia que et permetrà rentar i assecar la roba amb tota comoditat. Un servei de qualitat amb totes les garanties sanitàries, ja que després de cada rentada s’aplica desinfectant.

Hotel

Disposem d’un hotel modern i acollidor, amb àmplies habitacions, aire condicionat i calefacció, wifi, TV per satèl·lit, caixa forta, pàrquing gratuït.

Restaurant

Un espai gastronòmic on podràs gaudir d’un cuidat menú diari i a la carta variat i atractiu, amb productes frescos, de qualitat i de proximitat.