Ja el tenim aquí! A partir d’ara ja pots venir a rentar i a assecar la roba a Esser Lloret de Mar.

No és un servei de laundry qualsevol, comptem amb una maquinària d’última generació que accepta pagament amb targeta (hi ha serveis que necessiten fitxa). Dins el preu del servei s’inclou tant el detergent com el suavitzant. Aquests productes tenen una fragància neutra que els fa més universals. En l’últim minut del rentat, les rentadores injecten oxigen per a desinfectar-se i així garantitzar seguretat i higiene.  

Servei de Laundry a Esser Lloret de Mar

Comptem amb:

  • 2 rentadores de 10 KG a 4,50€.
  • 2 rentadores de 20 KG a 9€.
  • 2 assecadores de 20 KG a 3€.

Totes elles de la marca Girbau, líders en el seu sector.

¿Que tens poca roba? No passa res. El rentat s’adapta a 2 pesos: 10 o 20 kg. És ideal si necessites alguna peça al dia següent i no has acumulat la suficient roba per anar a rentar-la.

Un cop tens la roba dins de la rentadora, veuràs que tens 4 tipus de rentats: podràs fer servir el que més et convingui depenent del grau de brutícia i la delicadesa dels teixits de la roba.

És ideal per a tots aquells que llogueu apartaments per Lloret de Mar o voltants, per a residents del municipi que viviu ocasionalment, per a joves que no disposen de rentadora o assecadora a la seva llar, si no us caben a la vostra rentadora o assecadora els llençols, l’edredó…

Com hem dit abans, la maquinària és d’última generació, cosa que ajuda a l’estalvi d’energia i l’estalvi monetari. El temps que es triga a rentar i assecar és molt raonable. Mentre tens la roba rentant o assecant-se és perfecte per desconnectar i fer ús de les nostres instal·lacions de més de 4.000 metres quadrats, com ara rentar el teu cotxe, anar al restaurant, al bar, passar per la botiga, posar combustible al teu vehicle, etc.

Ja no tens excusa per visitar-nos! En menys d’1 hora i mitja pots tenir-ho tot fet.

Us esperem encantats.