El punt de
a la Costa Brava

Estació de servei 24h a Pineda de Mar

A les nostres estacions de servei Esser treballem per posar a l’abast dels nostres clients molt més que un servei de proveïment de carburant d’alta qualitat.
Ens impliquem a atendre les necessitats d’un viatjant, d’un conductor, d’una família, d’un professional, amb proximitat i amb vocació de servei.

Els nostres Serveis a Pineda de Mar

AUTOSERVEI 24H

RECÀRREGA ELÈCTRICA

BOTIGA DE CONVENIÈNCIA

RENTAT DE VEHICLES

ASSECATGE I ASPIRACIÓ

Autoservei 24h

Els combustibles que subministrem són d’alta qualitat i micro-filtrats. El nostre Extra Dièsel conté additius que milloren la combustió i el rendiment del motor. Tots s’ofereixen a preus molt competitius. Autoservei 24 h.

Recàrrega eléctrica

Disposem de punts de recàrrega ultra-ràpida per a cotxes elèctrics, dotats d’una moderna tecnologia que implementa els més avançats sistemes per fer que el proveïment de carburant sigui completament segur.

Botiga de conveniència

Una zona amigable per gaudir d’un cafè únic, de begudes refrescants, snacks per matar la gana, el pa calent acabat de fer, la premsa diària, recanvis i articles per al cotxe…

Rentat manual i automàtic

Un rentat perfecte a pressió manual o automàtic, perquè els nostres clients puguin mantenir els seus vehicles com a nous. Sistema d’alta pressió amb dolls atomitzats i elements respectuosos amb la carrosseria.

Assecat i aspiració

A les nostres estacions trobaràs àmplies zones d’aspiració de gran potència i també d’assecat, tant per a cotxes com per a motocicletes, on podràs prendre’t el teu temps a rematar la neteja del vehicle.