Polseres al·lucina en colors

Ja ha arribat la  tardor i a les nostres Estacions Esser tenim moltes ganes de rebre el canvi de temperatura amb un increïble sorteig per a tu.

Sabem que t’agraden els sortejos de coses xules i útils, així que vam tenir la gran idea de sortejar unes polseres conctactless de colors amb 50€ de saldo. Vols saber com participar del sorteig? És molt fàcil, continua llegint aquest article i t’indicarem tots els passos a seguir. No et quedis sense la teva polsera!

Si t’acostes a la nostra gasolinera Lloret de mar o a la nostra gasolinera Pineda de mar a repostar o fer ús d’algun dels nostres serveis com la rentada automàtica del teu cotxe, assecat i aspiració, carregar el teu cotxe elèctric o fer les teves compres a la nostra botiga Esser, hauràs d’ingressar les teves dades a l’App Esser o al formulari de la web (Independentment de l’import de la compra o del tipus d’article o servei), així mateix, hauràs d’Indicar en quina estació has fet la teva compra.

Després d’això, una vegada comprovat que el registre correspon a la teva compra efectuada en una de les 2 estacions de servei, el sistema t’assignarà un número ID amb el qual et permetrà participar en el sorteig, pots ingressar les teves dades a l’app o al formulari de la web tantes vegades com facis compres o ús dels nostres serveis. És molt important que guardis el teu tiquet de la compra corresponent al dia en el qual has ingressat les teves dades en l’App o a la web.

Recorda, “Quantes més compres facis, més oportunitats tindràs de portar-te aquestes xules polseres contactless amb 50€ de saldo”

Transcorregut el temps de durada establert per a la promoció (pots veure el comptatge dels dies que falten en la nostra web) farem un sorteig aleatori per a assignar als guanyadors de cadascuna de les 3 polseres. Quan tinguem als nostres guanyadors, ens posarem en contacte amb ells i rebran el seu premi a l’estació de servei seleccionada.

No et perdis aquesta gran oportunitat de portar-te aquestes increïbles polseres accedint a la promoció i tornant a ingressar les teves dades en el formulari tantes vegades com tornis a repostar o fer ús dels nostres serveis. Quantes més vegades ho facis, més possibilitats tindràs de ser el guanyador.

Polseres contactless amb 50€ de saldo t’esperen!