Any rere any els preus del combustible a Espanya sofreixen un lleu increment que sens dubte afecta a l’economia del país. Com podem observar en la taula, l’evolució dels preus del carburant a Espanya és la següent:

Evolució dels preus del carburant a Espanya durant els últims 15 anys
Font de datosmacro

Acabem de començar l’any 2020 i els preus s’assimilen als de l’any 2018 en Super 95, semblants a l’any 2018 en OPEP (Dièsel per a la calefacció) i similars a l’any passat en Dièsel.  Però, cap a on es decantarà aquesta tendència aquest principi de dècada? Ho anirem veient al llarg dels següents anys i estarem pendents del que passi en el mercat petrolífer mundial.

En la nostra gasolinera treballem al màxim per a poder oferir-vos la màxima qualitat al mínim preu possible. Per a fer-nos una idea, el preu mitjà de la gasolina en el món és de 1,32€ a dia de 06 de Gener de 2020.

Aquest any 2020 s’espera una pujada en el preu de la gasolina a causa dels atacs que van sofrir les refineries saudites que va causar la pèrdua del 5% del subministrament del petroli mundial. Per a fer números, és probable que durant l’any veiem un augment del 4% en el preu. Si ara un dipòsit de 55 litres ens costa al voltant de 71,50€, podríem arribar a pagar-lo a 75€.

Però això no és tot, el preu del vehicle nou també pujarà a Espanya. La Unió Europea està regulant l’emissió de gasos contaminants, per la qual cosa molts usuaris que utilitzen certs vehicles ja no podran circular per algunes ciutats. Us sona no? Això ja ha entrat en vigor a la ciutat de Barcelona aquest any 2020.

Si tens pensat comprar-te un cotxe nou, en aquest article t’expliquem què és millor: comprar cotxe amb motor de gasolina o amb motor dièsel.

Per a acabar, us heu passat per la nova promoció que tenim? No et perdis aquest magnífic sorteig.

Ens veiem!