Accedeix al sorteig

A Esser premiem la fidelitat dels nostres clients i per això volem que en comprar a les nostres estacions de servei puguis guanyar unas raquetes de tenis platja NAVARIS
Com més vegades entris a la promoció més possibilitats tindràs de ser el guanyador.

Mecànica de funcionament de la promoció:  1. És una promoció per a clients que tinguin descarregada la nostra AppEsser i també per a aquells que no la tinguin
  2. Cada vegada que facis una compra mínima de 30 € entra les teves dades a la AppEsser o al formulari del web (independentment de l’import de la compra o de l’tipus d’article o servei) indicant en quina estació has fet la compra i guarda el / s tiquet / s de la / les compra / s corresponent / s.
  3. El nostre sistema assignarà (internament) un nombre ID a aquesta compra amb el qual participaràs en el sorteig d’unes raquetes de tennis platja NAVARIS
  4. Podràs accedir a la promoció tantes vegades com tornis a proveir o comprant a les nostres estacions entrant de nou les teves dades en el formulari. Quantes més vegades ho facis, més possibilitats tindràs de ser el guanyador.
  5. Passat el temps de durada establert per a la promoció farem un sorteig aleatori per assignar a l’guanyador d’unes raquetes de tennis platja NAVARIS i ens posarem en contacte amb el mateix qui rebrà el premi a l’estació seleccionada.
  6. El carburant sobre el qual s’aplica aquesta promoció es refereix a gasolina sense plom de 95 i 98, gasoil de automoció i extradiesel i a la resta d’articles i serveis que dispensem a les nostres estacions.

  7. El descompte o premi no és acumulable amb altres ofertes / promocions, ni s’abonarà en cap cas el valor de el premi en import metàl·lic o per un altre mitjà.
  8. La pàgina web on apareix la promoció posseeix un comptador que marca la durada de la campanya. Aquest és el temps durant el qual romandrà activa la promoció.
  9. El premi s’obtindrà només a l’estació de servei en la qual s’ha efectuat la compra.
  10. El guanyador de l’sorteig corresponent a la present promoció autoritza a Esser a publicar ia fer difusió del seu nom i cognoms i una fotografia de el moment de la recollida de el premi, mitjançant els canals habituals online i offline, mitjançant els canals habituals en línia i offline.

ESSER LLORET DE MAR
Avinguda Alegries, 89-91
17310 LLORET DE MAR (Girona)
Tel. 972 363 854
esserlloret@esser.cat
COM ARRIBAR

ESSER PINEDA DE MAR
C. Llebeig, 1-7
08397 PINEDA DE MAR (Barcelona)
Tel. 937 626 807
esserpineda@esser.cat
COM ARRIBAR