Què és el Nadal per vosaltres? Des de les estacions de servei Esser ho tenim molt clar: és una època de l’any on es fan regals. I us en volem fer, volem transmetre-us l’essència del Nadal amb 2 sortejos que de ben segur us agradaran.

El primer d’ells és un sorteig en el qual regalem combustible gratis. El que hauràs de fer és molt senzill, cada vegada que vinguis a repostar a una estació de servei Esser hauràs de registrar-ho aquí. Un cop fet això, rebràs un e-mail amb una ID i entraràs en el sorteig de l’import que hagis gastat aquell dia per obtenir-lo gratis. Pensa que quants més cops ho facis més oportunitats tindràs de ser el guanyador!

El segon sorteig consisteix en un lot amb productes que li aniran d’allò més bé per al teu vehicle.

Aquest sorteig el tenim penjat a les xarxes socials, podràs participar-hi a Facebook, a l’instagram d’Esser Lloret i a l’instagram d’Esser Pineda.

No som una simple gasolinera a Lloret de Mar o una gasolinera a Pineda de Mar, ens agrada veure-us feliços i donar-vos aquests obsequis de tan en tant.

Per cert, ja has vist l’últim post del blog que parlem sobre la tracció davantera i la tracció posterior? No esperis més i llegeix aquest interessant article aquí.