Som el punt de trobada de moltes històries felices

Sabem que molts viatges grans i petits comencen a la nostra estació de servei. Per això fem que el nostre tracte sigui proper, humà i que la qualitat vagi més enllà dels nostres productes, perquè el que ens interessa, sobretot, és la qualitat humana. Treballem perquè els visitants gaudeixin d’un temps de descans i de tranquil·litat en un entorn amigable on totes les seves necessitats estiguin cobertes per contribuir a fer que el seu viatge sigui més fàcil i feliç.

Gaudeix dels nostres serveis

Proveïment de combustible
Proveïment de combustible

Els combustibles que subministrem són d'alta qualitat i microfiltrats. El nostre Extra Dièsel conté additius que milloren la combustió i el rendiment del motor. Tots s'ofereixen a preus molt competitius. Autoservei 24 hores.

Recàrrega elèctrica
Recàrrega elèctrica

Disposem de punts de recarrega ultraràpida per a cotxes elèctrics, dotats d'una tecnologia moderna que implementa els sistemes més avançats per aconseguir que la recàrrega sigui completament segura.

App Esser
Targeta de client

Creada perquè els clients es beneficiïn de totes les nostres promocions, descomptes exclusius, rentats gratuïts i tota una infinitat d'avantatges en acumular punts amb el proveïment de combustible.

Neteja de cotxes a mà
Neteja de cotxes a mà

Oferim un servei d'alta qualitat cuidant al màxim els detalls. Fem una aspiració de tot l'interior, netegem les parts dures del vehicle, les catifes, els vidres, els marcs de les portes i les llandes de forma manual.
Tel. 658 036 625

Rentat manual i automàtic
Rentat manual i automàtic

Un rentat perfecte a pressió, manual o automàtic, perquè els clients puguin mantenir els vehicles com nous. Sistema d'alta pressió amb dolls atomitzats i elements respectuosos amb la carrosseria.

Botiga de conveniència
Botiga de conveniència

Una zona amigable per gaudir d'un cafè únic, begudes refrescants, snacks per matar la gana, pa calent tot just sortit del forn, la premsa diària, recanvis i articles per al cotxe…

Hotel
Hotel

A l'Estació de Servei de Lloret de Mar disposem d'un hotel creat recentment, modern i acollidor, amb àmplies habitacions, aire condicionat i calefacció, wifi, TV per satèl·lit, caixa forta, pàrquing gratuït.
www.hoteljulimar.com

Autoservei de bugaderia
Autoservei de bugaderia

A Esser Lloret trobaràs un autoservei de bugaderia que et permetrà rentar i assecar la teva roba amb tota la comoditat. Un servei de qualitat amb totes les garanties sanitàries, ja que després de cada rentada s'aplica desinfectant..

Assecatge i aspiració
Assecatge i aspiració

A les nostres estacions trobaràs àmplies zones d'aspiració de gran potència i també d'assecatge, tant per a cotxes com per a motos, on podràs prendre't el temps necessari per rematar la neteja del vehicle.

Gasoil B a domicili
Gasoil B a domicili

Som especialistes en la distribució de gasoil d'alta qualitat per a particulars i empreses, per a calefacció, agricultura o indústria, amb repartiment diari proper i eficient, amb totes les garanties.

Restaurant
Restaurant

Un espai gastronòmic a l'Estació de Servei de Lloret de Mar on podràs gaudir d'un acurat menú diari i a la carta variat i atractiu, amb productes frescos, de qualitat i de proximitat.

ESSER LLORET DE MAR
Avinguda Alegries, 89-91
17310 LLORET DE MAR (Girona)
Tel. 972 363 854
esserlloret@esser.cat
COM ARRIBAR

ESSER PINEDA DE MAR
C. Llebeig, 1-7
08397 PINEDA DE MAR (Barcelona)
Tel. 937 626 807
esserpineda@esser.cat
COM ARRIBAR