No hi ha millor manera per a tenir el cotxe net en poc temps que amb un túnel de rentada. En l’article d’avui us comptarem els beneficis de rentar el cotxe en un túnel de rentat, com funcionen els que tenim situats a Lloret de Mar i Pineda de Mar i el temps que trigues a rentar el teu automòbil.

Abans de res, pregunta’t això: Cada quan rentes el cotxe? Hi haurà gent que ho rentarà sovint, alguns que ho rentaran només quan han de portar a algú que no és habitual, o alguns que no ho renten mai i esperen que plogui perquè es renti sol. Quin d’ells ets? Deixa’ns un comentari, ens encanta llegir-vos!

Rentar el cotxe a Esser

Tant a Lloret com a Pineda disposem d’instal·lacions de rentada de vehicles en espais exclusius per a aquesta funció. La rentada de vehicles pot ser Manual o Automàtica. El rentat Manual o també anomenat Box de Rentada, consisteix en unes mànegues d’alta pressió en les quals tu mateix podràs manejar-la per a rentar el teu vehicle.

Túnel de rentat a Pineda de Mar

Per al rentat automàtic es disposa d’un túnel o tren de rentada en el qual el vehicle és transportat automàticament per l’interior d’un túnel en el qual estan disposats els raspalls i els filtres d’aigua a pressió. Tant Boxs com Túnel de Rentada funcionen com autoservei.

Per a poder usar el tren de rentada, serà necessari abans que entris a la botiga i triïs quina rentada vols. Els preus són de 5€, 6€, 7€ o 9€, depenent del programa de rentada que més et convingui. El nostre caixer/a us farà lliurament d’un tiquet amb un codi de 6 dígits que haureu de col·locar en el túnel de rentada.

Com col·locar el cotxe en el túnel de rentat

Si mai ho has fet, que no t’entri el pànic. Hauràs de col·locar el cotxe dins del túnel i la roda esquerra davantera ha d’introduir-se dins d’una planxa. Si ho fas correctament, el túnel detectarà que està tot bé i començarà amb la rentada. Tot seguit, hauràs de parar el motor, posar el fre de mà, sortir del cotxe i anar a introduir el codi dels 6 dígits.

I ja està! Tindràs el cotxe net en uns 5-7 minuts, depenent del programa de rentada que hagis triat.

Beneficis de rentar el cotxe en un túnel de rentat

Són molts els aventatges d’utilitzar el nostre box de rentat. La primera que ens ve al cap a tots és la comoditat: no has de fer-ho ni invertir ni temps ni esforç, però també n’hi ha una altra molt important, com que és un sistema molt més ecològic, ja que es redueix l’aigua necessària per a cada rentada, pel que mentres cuidem del nostre vehicle, ho fem també del medi ambient.

Esperem que aquesta informació t’hagi solucionat qualsevol dubte que tinguéssis respecte a aquest servei. Ens veiem aviat al túnel de rentat!

Entera’t de tots els serveis que oferim a les estacions de servei Esser.