Arriba la tardor amb la seva foscor, fred i tristesa. A ESSER volem animar-te amb una experiència de terror: regalem un Scape room de por als nostres clients a les estacions de Lloret i Pineda.

Per repostar a ESSER lloret o pineda pots entrar en el sorteig d’una experència que mai no oblidaras. Sabras el que és la por de veritat amb una experiència emocionant, divertida i diferent a tot el que has viscut fins ara: un scape room de por.

Pots participar en el sorteig amb cada ticket de 30€ o més. 

Escull entre dos Sacapes Rooms

Els guanyadors podran canviar escollir anar a Escaperromblanes o a Insomiacorp. Hem escollit aquests dos després de provar-los tots perquè són els fan més por.

El primer està a Blanes i proposa que trobeu la documentació perduda d’un bar tancat fa 40 anys. El segon és la casa d’un metge aterridor que es troba en un lloc indeterminat entre Berga i Barcelona…a que ja fa por?

Volem que no oblidis mai aquest regal que et vol fer ESSER…te’n recordaràs de nosaltres. L’únic que has de fer és registrar la teva compra a la nostra APP

Pots participar entre el 20 i el 29 d’octubre. Puja tants tiquets com vulguis a la APP

A partir del 30 d’octubre publicarem el nom dels guanyadors a les nostres xarxes socials. Si els afortunats no es presenten a la seva gasolinera ESSER a recollir el premi els farem un ensurt per telèfon

No tinguis i por i registra cada ticket a la nostra APP.

Bases legals del concurs

Aplicació d’ESSER